Kontakta oss

Försäljningstankar?
Har du bostadsrätt, villa, radhus, kedjehus eller kanske ett fritidshus eller fastighetsmark?

Går du i försäljningstankar?

Osäker på om du ska köpa eller sälja först?

Vi kommer gärna hem till dig. Vi utför en grundlig muntlig värdering inför stundande försäljning, naturligtvis helt kostnadsfritt. Vi presenterar en försäljningsplan med våra aktuella erbjudanden. Samtidigt som Du kan passa på att fråga om allt du undrar över inför bostadsaffären.

Fyll i formuläret här under så ringer vi upp dig och så bokar vi en tid. Eller slå oss en signal. Vi återkommer till Dig inom 24 timmar.


Vi behandlar och hanterar alla personuppgifter enligt PUL (SFS 1998:204).
Behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen
Vi på Arvhag Jurist & Fastighetsbyrå behandlar de personuppgifter som lämnas till fastighetsmäklare eller annan person ansluten till Arvhag Jurist & Fastighetsbyrå i enlighet med Personuppgiftslagen (SFS 1998:204). Lagens syfte är att skydda enskilda personer mot att integriteten kränks genom behandling av personuppgifter. Lagen är tillämplig på behandling av personuppgifter som helt eller delvis sker digitalt, men gäller även för manuella strukturerade uppgifter. En personuppgift är all typ av information som direkt eller indirekt kan härledas till en levande person som exempelvis namn, adress och personnummer.