Om företaget

Företaget
Arvhag är familjeföretaget med det stora engagemanget inför varje uppdrag som startade 2013.

Grundaren
Företaget grundades av göteborgaren Roy - Lennart Winqvist med flera års yrkeserfarenhet från Örebro och Mälardalens hetare områden. Hemlängtan blev till slut för stor samtidigt som hans föräldrar behövde allt mer hjälp. Fokus förflyttades mot Göteborg. Tidigare anställd hos Eklöfs Fastighetsbyrå, ett av de äldsta familjeägda fastighetsmäklarföretagen i Göteborg, som verksamhetschef, jurist och mäklare. Efter flerta år av samarbete med Ebad & Partners har vi övergått i egen verksamhet.

Vi ser hela staden som vår arbetsplats och förmedlar fastigheter: villor, bostadsrätter, fritidshus mm, i Göteborg med omnejd.

Nöjda kunder är en viktig grundsten i vår verksamhet och därför är våra mäklare alltid närvarande och arbetar prestigelöst för att erbjuda mer än en sedvanlig mäkleritjänst. Genom professionell approach och affärsmässig kundfokus läggs stor vikt vid varje försäljning där inga detaljer lämnas åt slumpen. Hos oss blir du aldrig en i mängden. Vår ambition är att skapa en relation som gör att du vill vända dig till oss igenom livets olika boendeformer - från första lägenheten centralt till den typiska familjevillan och kanske tillbaka in till stan. Arbetar vi under denna devis vet vi att vi erhåller ert förtroende – ett förtroende som innebär att du, liksom många andra, återkommer till oss varje gång du ska byta bostad.

Det arvode du betalar skall enbart gå till försäljningen av din bostad. Inte till marknadsföring av vårt varumärke med dyra TV och radioreklam eller i dagspress. Istället investerar vi i Göteborgs främsta bostadsfotografer, inredare och byggnadsvårdare, allt för att skapa en presentation av din bostad som höjer intrycket och därmed försäljningspriset. Vi säljer hellre en bostad på rätt sätt än två på fel sätt. Och vi lägger all den tid, kraft och energi som krävs för att din största affär också ska bli din bästa. Vi anstränger oss mer helt enkelt.