Nyheter

Nytt förmedlingsuppdrag

Nytt förmedlingsuppdrag

Stilren 3:a i BRF Höjden

Vi på Arvhag jurist & fastighetsbyrå har nu möjlighet få presentera ytterligare ett nytt förmedlingsuppdrag. Nu hälsar vi hjärtligt välkommen till den välplanerade 3:a med balkong i sydost läge i omtyckta och natursköna Sävedalen. Belägen i den lilla och familjära BRF Höjden med tillgång till stor trädgård.

Tillträde

Tillträde

Tillträde av Höjdhopparegången 2

Nu är förmedlingen genomförd för Höjdhopparegången 2 i BRF Solvädersbyn. Tillträdet/avslutet genomfördes den 1 augusti. Höjdhopparegången 2 är ett ljust trevligt parhus, bostadsrätt, med närhet till natur och service. Övre våningsplanet har full ståhöjd, vilket skapar en rymlig hemtrevlig känsla.

Vi på Arvhag jurist & fastighetsbyrå har på "Nytt" nåt försäljningsrekord nu på denna charmiga genuin bostadsrättslägenhet i Biskopsgården (Solvädersbyn).

Visning av Solskensvägen 5 i Surte

Visning av Solskensvägen 5 i Surte

Låg månadsavgift

Måndag den 23 sker visning mellan 18.00 till 18.45 av denna generösa 3 r.o.k med låg månadsavgift och välkomnande stor inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten Erbjuder närhet till bad, naturupplevelser och ett lugnt skönt boende med två rejäla inbjudande sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm.

Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Prisfallförsäkring?

Prisfallsförsäkring mot prisfall?

En försiktigare bostadsmarknad ökar efterfrågan på lösningar för att öka konsumentens trygghetskänsla och beslutsbenägenhet, ett av flera exempel är bostadsutvecklaren Aros Bostad som lanserat ett trygghetspaket med prisfallsgaranti vid köp av nyproduktion.

Bostadsutvecklaren Aros Bostad trygghetspaketet syftar till att minska köparens risk vid köp av företagets nyproducerade bostäder. Den framträdande delen av paketet är en kostnadsfri marknadsgaranti som ersätter köpare i händelse av prisfall mellan köptillfället och den dag de får tillträde till den nya bostaden. Prisutvecklingen mäts i det här fallet mot Valueguards index, som bygger på Svensk Mäklarstatistiks data. Den så kallade marknadsgarantin försäkrar för prisfall över ett visst antal procent.

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Välkommen till visning!

Idag måndag sker visning mellan 17.30 till 18.30 av denna generösa 3 r.o.k med lågavgift och välkomnande stor inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten Erbjuder en låg månadsavgift och två rejäla inbjudande sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm.

Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Solskensvägen 5 Surte

Solskensvägen 5 Surte

Välkommen till visning av Solskensvägen 5 i Surte!

Visning äger rum lördagen den 7 juli mellan 11.00 till 12.00. Av denna bostadsrättslägenhet med låg avgift fördelad på 3 r.o.k och välkomnande stor inbyggd balkong i vinkel.

Bostadsrättslägenheten består av två rejäla sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Höjdhopparegången 2 - SÅLD

Höjdhopparegången 2 - SÅLD

SÅLD!!!

Nu är förmedlingen genomförd för Höjdhopparegången 2 sedan BRF givit sitt godkännande. Höjdhopparegången 2 är ett ljust trevligt parhus, bostadsrätt, med närhet till natur och service. Övre våningsplanet har full ståhöjd, vilket skapar en rymlig hemtrevlig känsla.

Vi på Arvhag jurist & fastighetsbyrå har på "Nytt" nåt försäljningsrekord nu på denna charmiga genuin bostadsrättslägenhet i Biskopsgården (Solvädersbyn).

Stoppar Sverige?

Stoppar Sverige?

Fasinerande

Inom några timmar får vi se om Sverige Stannar.
Idag med start 16.00 startar matchen mellan Sverige och Mexico i den ryska staden Jekaterinburg. Vi på Arvhag jurist & fastighetsbyrå avstannar och satsar på ett härligt firande vid skärmen i de gulblåa färgerna.

Grönt Bolån

Grönt Bolån

SBAB lansera grönt bolån!

Nu vill SBAB lansera grönt bolån. Bolånet baseras på fastighetens energiklass i energideklarationen från Boverket. Det beräknas omfatta bolånekunder med cirka 5,7 miljarder kronor i bolån vilka kan få sitt bolån omvandlat till Grönt Bolån och en grön ränterabatt.

Inledningsvis avser det Gröna Bolån ge 0,10 procentenheters rabatt för energiklass A och B, Det innebär 1 000 kronor per år i lägre räntekostnad före skatt för varje miljon kronor i bolån. Energiklass C avser ge 0,05 procentenheters ränterabatt. Kundens bolån omvandlas automatiskt av SBAB till Grönt Bolån.

Malin Pellborn, hållbarhetschef på SBAB, säger ”vi vill bli Sveriges mest ansvarstagande och hållbara bank”. Hon fortsätter med att säga ”genom att premiera energieffektiva bostäder skapar vi incitament för ökad energieffektivitet och hjälper på så sätt till att minska energiförbrukningen”. Vidare säger hon att ”vårt Gröna Bolån bidrar till att skapa en långsiktigt ökad efterfrågan på energieffektiva bostäder”.

Midsommar 2018

Midsommar 2018

Midsommar 2018

Vi på Arvhag vill önska alla en trevlig midsommar och samtidigt be alla ute i trafiken ta det försiktigt. Det är bättre att komma fram något försenat än skapa dramatik och tragedi för omgivning, släkt och vänner.