Nyheter

Visning av Solskensvägen 5 i Surte

Visning av Solskensvägen 5 i Surte

Låg månadsavgift

Måndag den 23 sker visning mellan 18.00 till 18.45 av denna generösa 3 r.o.k med låg månadsavgift och välkomnande stor inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten Erbjuder närhet till bad, naturupplevelser och ett lugnt skönt boende med två rejäla inbjudande sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm.

Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Prisfallförsäkring?

Prisfallsförsäkring mot prisfall?

En försiktigare bostadsmarknad ökar efterfrågan på lösningar för att öka konsumentens trygghetskänsla och beslutsbenägenhet, ett av flera exempel är bostadsutvecklaren Aros Bostad som lanserat ett trygghetspaket med prisfallsgaranti vid köp av nyproduktion.

Bostadsutvecklaren Aros Bostad trygghetspaketet syftar till att minska köparens risk vid köp av företagets nyproducerade bostäder. Den framträdande delen av paketet är en kostnadsfri marknadsgaranti som ersätter köpare i händelse av prisfall mellan köptillfället och den dag de får tillträde till den nya bostaden. Prisutvecklingen mäts i det här fallet mot Valueguards index, som bygger på Svensk Mäklarstatistiks data. Den så kallade marknadsgarantin försäkrar för prisfall över ett visst antal procent.

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Välkommen till visning!

Idag måndag sker visning mellan 17.30 till 18.30 av denna generösa 3 r.o.k med lågavgift och välkomnande stor inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten Erbjuder en låg månadsavgift och två rejäla inbjudande sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm.

Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Solskensvägen 5 Surte

Solskensvägen 5 Surte

Välkommen till visning av Solskensvägen 5 i Surte!

Visning äger rum lördagen den 7 juli mellan 11.00 till 12.00. Av denna bostadsrättslägenhet med låg avgift fördelad på 3 r.o.k och välkomnande stor inbyggd balkong i vinkel.

Bostadsrättslägenheten består av två rejäla sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.