Nyheter

Utlåning

Inteckningsbeloppet i Sverige fortsätter öka

Det totala inteckningsbeloppet i Sverige fortsatte att öka under årets sista kvartal.

Nya kraven på förändrade amorteringskrav ser inte ut att ha påverkat antalet ansökningar om inteckningar. En ökning av antalet ansökningar om inteckning noterades i oktober och november månad och det ökade antalet sålda småhus under samma period var en påverkande faktor.

Inledningsvis för 2017 var att ansökningarna om inteckning i fastigheter minskade som en effekt av amorteringskravet. Nu konstaterats en återgång till normala nivåer under andra halvåret.

Visning av BRF Höjden

Visning av BRF Höjden

Välkommen till visning av vindsvåningen i BRF Höjden

BRF Höjden ligger högt läge med utsikt över Sävedalen och med tillgång till stor trädgård. Bostadsrättslägenheten finns i den lilla och familjära föreningen med namnet BRF Höjden.

Med närhet till Sävedalens hela utbud och idylliska villaområde. BRF bildades 2016. Samma år genomgick huset en omfattande renovering.

Visning sker söndagen den 11 februari mellan 11.00 - 12.00 av den återstående bostadsrättslägenheten.

Anmäl ditt intresse vid önskemål om visning

SÅLD!

SÅLD!

Bostadsrätt 1 A i BRF Höjden

Nu är förmedlingen genomförd och sista 3:an i BRF Höjden såld. Vi på Arvhag jurist & fastighetsbyrå har på "Nytt" nåt försäljningsrekord nu på denna välplanerad 3:a (1 A) i omtyckta och natursköna Sävedalen. Belägen i den lilla och familjära BRF Höjden med tillgång till stor trädgård.