Nyheter

Bostadsmarknaden har återhämtat sig?

Bostadsmarknaden har återhämtat sig?

Bostadsmarknaden har återhämtat sig?

Efterfrågan har alltså ökat.

Under april trodde såväl konsumenter som mäklarna att pandemin skulle leda till en minskad efterfrågan på bostadsmarknaden. Nu är synen annorlunda. Kan nu noteras att det fortsätter göras affärer, efterfrågan är fortsatt stark och priserna har inte sjunkit nämnvärt. Vi kan se att Covid – 19 har haft en viss påverkan, framför allt för bostadsrätter, men absolut inte i den omfattning som befarades initialt.
Det visar sig att säljarna har stärkt sin ställning i alla segment utom i Stockholm och större orter där köparna fortfarande har ett mindre övertag.

Det är sannolikt att vi kommer ha en högre aktivitet på vissa orter i sommar, främst storstäderna, med fler bostadsaffärer än normalt. Dels för att fler kommer att vara hemma under semestern, dels för att fler faktiskt omvärderat sitt boende och blivit sugna på en förändring.

Midsommar

Midsommar

Midsommar 2020

Midsommar 2020
Vi på Arvhag vill önska alla en trevlig midsommar och samtidigt be alla ute i trafiken ta det försiktigt. Det är bättre att komma fram något försenat än skapa dramatik och tragedi för omgivning, släkt och vänner.

Får hälsa en underbar ljuv midsommar till trots för tiden vi är i.

Sveriges Nationaldag

Sveriges Nationaldag

Firande av Sveriges nationaldag?

Inom några dagar firar vi Sveriges nationaldag till minne av 1809 års regeringsform.  Vi gläds gemensamt åt av mer än 200 år av fred. Vi på Arvhag vill önska nya och gamla kunder samt vänner och bekanta ett härligt firande i covid - 19 Corona tider. Hur kommer årets firande att ske?