Nyheter

Tillträde

Tillträde

Igår förmiddag hölls första (1:a) avslutet som satte punkt för allra första förmedlingsuppdraget, vilket resulterade i det hitintills högsta försäljningspriset förjust denna villa. Samtidigt som jag gavs möjlighet att åter träffa de trevliga parterna i affären.

I hänryckningens tid

I hänryckningens tid

Hänryckningens tid

Ny börjar syrenen blomma och häggen står rak och doftande. Snart är semestern här som vi hela lååånga vintern längtat efter. Får se om den spanska skogssnigeln här har dessamerats i anatal....

Förmedlingsuppdrag/marknadsföring

Förmedlingsuppdrag

Imorgon, fredagen den 24, på förmiddagen ska jag ges möjlighet åter uppleva en potentiel bostad för Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri att förmedla.

Juridiskt uppdrag

Juridisk Konsultation

Idag den 21 maj mottog mitt och Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri tredje (3 ) uppdrag. Hitintills har typen av uppdrag inom min juridiska verksamhet varit av skilda slag, ingen sig ligt.

Förmedlingsuppdrag/marknadsföring

Kundbesök

Förra veckan, onsdagen den 8 maj, var jag på Arvhag juridik & bostadsmäkleri andra kundbesök inför eventuell försäljningsuppdrag. Denna gång gick färden till Tumlehed. Besked om ut i fall jag får den glädejande uppgiften med att sälja denna bostad, en villa med inre karaktär och trevligt läge, beräknas erhållas någon gång efter den 21 maj.

Marknadsföring/förmedlingsuppdrag

Kundbesök

Idag, tisdagen den 14 maj, har vi på Arvhag juridik & bostadsmäkleri åter inplanerat ett kundbesök inför eventuellt försäljningsuppdrag. Färden går mot Uddevalla. Ska bli trevligt och spännande med att ges möjlighet se denna bostad.