Nyheter

Såld

Såld

Vinkelliden 7

Nu är förmedlingen genomförd och villan såld sedan köparna enligt köpekontraktet givit sitt godkännande till att fullfölja köpet. Vi på Arvhag jurist & fastighetsbyrå har på "Nytt" nåt försäljningsrekord nu på denna Villa med högt fritt läge och fantastisk vy över Kärrdalen och med naturen inpå husknuten.

Visning

Visning

Eriksbo Backe 1

Visning sker söndagen den 2 april mellan 13.00 till 14.00 av denna villa med inbyggd altan i söderläge på friköpt uppvuxen lummig tomt i natura nära omgivning.

Visning

Visning

Eriksbo Backe 1

Visning sker torsdagen den 30 mars mellan 18.15 till 19.15 av denna villa med inbyggd altan i söderläge på friköpt uppvuxen lummig tomt i natura nära omgivning.

Visning

Visning

Håkansdal 14

Visning
Idag lördagen den 18 mars sker visning av det trevliga kedjehuset med adress Håkansdal 14 i Tuve. Ett kedjehus med gott om utrymme och med naturen in på husknuten.
Visningen startar 14.00 och väntas pågå fram till 15.00.

För mer information kontakta mäklaren.

Nytt förmedlingsuppdrag

Nytt förmedlingsuppdrag

Eriksbo Backe 1

Välkommen till denna mysiga villa med inbyggd altan i söderläge på friköpt uppvuxen lummig tomt i natura nära omgivning. Observera att denna fristående villa de senaste åren genomgått renovering.

Nytt förmedlingsuppdrag

Trebackegatan

Inom kort har vi glädjen att välkomna till ett nytt försäljningsuppdrag. Denna gång gäller det en trevlig bostadsrättslägenhet placerad i Vidkärr (Örgryte) med närhet till utmärkta kommunikationer och granne med stora grönområden.

Visning

Visning

Vinkelliden 7

I eftermiddag den 2 mars med start 18.15 är det visning av denna villa med högt fritt läge och fantastisk vy över Kärrdalen och med naturen inpå husknuten.