Nyheter

Designtjänst

Designtjänst

Inredningstjänst

Designtechföretaget Beleco lanserar i dagarna en ny smart inredningstjänst, Beleco Market, En nättjänst vilken kopplar ihop privatpersoner som ska sälja sin bostad med inredningsstylister och möjliggör en smidig affär samt ett personligt upplägg på stylingen.

Nu aktuella tjänst erbjuder även korttidsuthyrning av designmöbler för events, mässor och photoshoots. Designmöblerna och inredningen som används i stylingen är till salu och kan köpas ny eller ”streamas” per månad av köparen, vilket gör varje bostad till en potentiell butik och ett personligt showroom där köparna ser inredningen på plats i sin nya bostad.

Nättjänsten förenklar processen med att hitta en stylist inför en bostadsförsäljning. Samtidigt ger nättjänsten kunden bättre möjlighet att vara med och bestämma hur lägenheten ska förberedas inför försäljningen, säger Marie Rudenstam vd på Beleco.