Nyheter

Visning utan besök!

Visning utan besök!

Visning utan direkt besök!

Hemnet går nu ut och meddelar att de erbjuder en ny tjänst för att möjliggöra visningar utan fysiska besökare. Den nya tjänsten ger mäklaren chansen att visa bostaden online.

Corona/covid-19 allvarliga spridning gör att mäklarbranschen behöver tänka nytt. Var och en har vi ett ansvar att hitta lösningar som bidrar till att sakta ned smittspridningen.

Nu ger HEMNET alla mäklare tillgång till ett verktyg som gör att de kan streama sina bostadsvisningar i realtid online, samtidigt de genom Hemnet når ut till en stor grupp spekulanter som tryggt kan följa visningen från sina hem, berättar Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet, i samband med lanseringen.

Tekniken ger mäklaren möjligheten hålla visningen via sin egen mobiltelefon, vilken då visas live i bostadsannonsen på sajten. Frågor från tittarna ställs direkt i en chattfunktion.
HEMNET investerar för att bostadsmarknaden ska kunna fungera så väl som möjligt i denna mycket speciella tid. Våra undersökningar visar att över hälften av Hemnets besökare kan tänka sig att följa en streamad visning online, förutsatt att kvaliteten är tillräckligt hög. Under rådande omständigheter kommer efterfrågan på den här tjänsten sannolikt bara fortsätta att öka, säger Cecilia Beck-Friis.

Hemnet Live, vilken levereras via Bambuser, kommer under den initiala testperioden vara gratis.